تبليغاتX
کسب درآمد اینترنتی و پیشنهاد کار
بهترین شغلها و کسب درآمدهای پول ساز در اینترنت و ایران-آموزش کار با سایتهای کلیکی و آفر-افتتاح حساب

سلام دوستان و همراهان.این سایتهایی که براتون مینویسم خودم درموردش نظری ندارم اما با جستجویی که در اینترنت در مورد سایتهای متقلب کردم نتایج زیر به دست اومده.میتونید امتحان کنید یا...با خودتون دیگه.

 

سایتهای foxcash و xclix هردو توسط یک نفر اداره میشن.تعداد بسیاری از اعضای این سایتها در مورد عدم پرداخت شکایت دارند.این 2 سایت احتمالا متقلب هستند.البته سایت foxcash را من دارم امتحان میکنم خودم که خبرش را میدم بهتون.

 

Foxcash sister site, (Run by the same guy...spoky) is also having a tonne of problems. XClix was the original site that faced the payment problems, apparently it’s infectious.Tonnes of members are complaining about not receiving their money. And this is only made worse by the fact that Spoky is now, nowhere to be seen.

This site has been added to the scam list, mainly due to their catastrophic handling of their site.

 

سایتهای بعدی:

SCAM ALERT! dailyclickspro.com & dailyclicks.com
Not Paying now!
Removed Forum!
Not responding to support tickets or emails!

اینم یک سایت  متقلب و بدون پرداخت دیگه:

سایت زیر بعد از درخواست و گذشت مدتی طولانی پرداخت نداشته و اعلام کرده درخواستتون قبول نشده!!

Alert - 10bux.net!
This is what I found in my history today, after waiting over 3 1/2 weeks for payout:
Not chosen, please request again 10.12 Refunded
Seems one has to be lucky enough to be "chosen" now LOL

اینم آخریش:

این عکس را با کناریش مقایسه کنید.پرداختی که لغو شده به صورت تایید شده نمایش داده!برای فریب بقیه.

Scam Alert - VelocityClicks!!!

Recently as many of you know, VelocityClicks was hacked and the AlertPay account emptied by Assoth. He has exposed the major scam.

Well I can assure you that this definitely isn’t the case, cancelled payments have been appearing as being paid. When in actual fact, Eric Lew hasn’t paid out a penny and is raking the money in from the excessive amounts of advertisements that have appeared on the site.

As you can see in this screenshot, there are 2 cancelled payments, now look in the image next to it. Notice anything similar? Say the amounts in the cancelled payments and the amount showing as paid, they don’t half look similar.

نوشته شده توسط م-ا در ساعت 13:22 | لینک  | 

به در خواست یکی از دوستان خوبم (سعید) که سوال فرمودند این مطلب به اطلاع همه شما میرسه:

 

بازهم کلاه برداری:

 
ماجرای واجا رو که حتما شنیدید .اگه اطلاع ندارید اینجا را کلیک کنید.
یا اینکه خیلی ساده تو گوگل اسم واجا رو سرچ کنید ...

سایت www.parsian24.com که با عنوان بنیاد مالی پارسیان شروع به کار کرده و عنوان میکنه که از سال 78 تا بحال در حال کار هست .. تنها 3 ماهه که شروع به کار کرده !!! و آقای کامران گرویسین همون .........! که پول ملت بینوا رو سر مسئله واجا بالا کشیده بود . حالا باز اومده دقیقا تحت یه نام دیگه داره همون کا رو انجام میده !!! دقیقا بدون کوچکترین تغییری ... 

این سیستم ادعا کرده با نرم افزار خاصی که ساخت خودشون هست و تنها با ۳  ساعت کار در هفته می شه درآمد فوق العاده ای داشت.مثلا هزینه ی دانشگاه آزاد را پرداخت کرد!!!!!!!!! 

این برنامه قدرت به روز رسانی داره و با اینترنت اکسپلورر قابل رقابت هست!!!!!!!!!

اگه سایتش باز شد حتما سر بزنید.خیلی خنده داره

 

حامد:

من سایت پاریسان 24راامتحان کردم کلاه بردار است کامران گروسیان

وبلاگ آقا حامد

 

ویوا: 

نکته parsian24.org

نوشته شده توسط م-ا در ساعت 19:5 | لینک  | 

سلام.

حتما شده که اسم سایتی را بشنوید یا بهتون معرفی کنند و شما ندونید این سایت اصلا پولی پرداخت می کنه یا نه.و سردر گم بشید یا بعد از مدتی فعالیت در یک سایت بفهمید که وقتتون از دست رفته بدون هیچ نتیجه ای.

اما راه حل چی...

تعداد زیادی از دوستان در نظرات وبلاگ یا از طریق ایمیل سوالاتی شبیه به این از من پرسیدن و راهنمایی خواستن.برای کمک به این عزیزان من لیست تعدادی سایت متقلب را در ادامه مطلب قرار دادم که حتما کمکتون می کنه.

شاید اسم این سایتهار ُ با نام کلاهبردار یا لیست سیاه هم شنیده باشید.

توجه:

دلیل این که این سایتها متقلب شناخته شدن موارد بسیاری مانند عدم پرداخت بعد از رسیدن به مبلغ وعده داده شده ؛ حذف حساب اعضا بدون هیچ دلیلی ؛ عدم پاسخ گویی به اعضا و...بوده.توجه داشته باشید که این لیست تنها بخشی از صدها سایت درآمدزای غیر واقعی و متقلب است پس اگر اسم سایتی در این جدول نبود دلیل بر واقعی بودن و اعتماد به آن نیست.

اگه سوالی داشتید یادتون نره بنویسید.نظرم بدید ممنون می شم.برای دیدن این لیست به ادامه مطلب برید...


ادامه مطلب
نوشته شده توسط م-ا در ساعت 11:23 | لینک  | 

 

اینم یه سری سایت متقلب دیگه:

البته به خاطر بعضی دوستان احتمالا ْ!

Adsbux.org   Cashbux.org   Fastbux.org   Moneybux.org   Eurobux.org  Powerbux.org

These sites do NOT pay

 Adsbux.org

Powerbux.org
Cashbux.org
Fastbux.org
Moneybux.org
Eurobux.org

نوشته شده توسط م-ا در ساعت 23:0 | لینک  | 

inspiremarrow و megaptr و 1-800-Mail وارد لیست سیاه شدند.

انگار بازار سایتهای بی اعتبار فعلا ًداغ تر.توضیحات این سایتها نیز به زودی برداشته می شود.

Scam Sites

1-800-Mail

inspiremarrow

megaptr

نوشته شده توسط م-ا در ساعت 23:4 | لینک  | 

 

سایت تبلیغاتی کلیک باکس از امروز وارد لیست سایتهای متقلب شد

توضیحات این سایت در روزهای آینده برداشته خواهد شد.برای اطلاع از اینگونه اخبار با ما همراه باشید.

 

Few scam alerts
clickbuxg.org - payment sent for upgrade.. but account NOT upgraded, nor any response to email

Clickbux.org is banned.
Please do NOT submit any ads for clickbux.

Your ad will NOT be processed.

نوشته شده توسط م-ا در ساعت 6:23 | لینک  |